Ліцей №16
імені Володимира Козубняка
  • Головна
  • Про ліцей
    • Історія школи
    • Адміністрація закладу
    • Кадровий склад
    • Правила прийому до закладу освіти
    • Територія обслуговування
    • Режим роботи закладу
    • Форми організації здобуття освіти
    • Умови доступності закладу для навчання осіб з ООП
    • Організація харчування
  • Публічна інформація
    • Статут
    • Ліцензія
    • Посилання на соціальні мережі
      • Посилання на Facebook
    • Структура та органи управління закладом освіти
    • Мова освітнього процесу
    • Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, що навчаються
    • Розмір плати за навчання
    • Перелік додаткових освітніх послуг
    • Стратегія розвитку
    • Вибір та замовлення підручників
    • Мережа класів
    • Звіт про діяльність закладу освіти
    • Вакансії
  • Освітня діяльність
    • Освітня програма
      • Навчальні програми
    • Розклад уроків
    • Структура навчального року
    • Інструментарій оцінювання
    • Академічна доброчесність
    • Моніторинг якості освіти
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Інклюзивне навчання
    • Готуємось до ЗНО / НМТ
  • Науково-методична робота
    • Атестація педагогічних кадрів
    • Дослідницькі проєкти
    • Професійний розвиток педагогів
  • Виховний простір
    • Психологічна служба
    • Правила для учасників освітнього процесу
    • Гуртки
    • "Сокіл", "Джура"
    • Участь у проєктах
    • Поради батькам
    • Новини
  • Безпечне освітнє середовище
    • Безпека в школі
    • Безпека в Інтернеті
    • Соціальний захист
    • Протидія булінгу
  • Фінансово-економічний відділ
    • Кошторис та фінансовий звіт
    • Закупівлі
      • Закупівлі 2023
      • Закупівлі 2025
  • Контакти
  • Новини
Home Виховний простір Участь у проєктах 5 кроків до здорового харчування. Обирай фрукти замість солодощів

5 кроків до здорового харчування

Epson Stylus Office B42WD


успешное интернет продвижение сайтов

Хмельниччина впевнено пройшла другий місяць освітньої програми "П'ять кроків до здорового харчування". Проєкт реалізує Центр громадського здоров'я України за підтримки Бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я в Україні, Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб, Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА та у партнерстві з Національною асоціацією громадського харчування. Відтак, фахівці Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб провели першу із двох запланованих лекцій зі школярами майже у всіх навчальних закладах краю, що задіяні у проєкті.
Станом на 1 листопада лекційними заходами охоплено понад 1200 учнів 9-11 класів. Крім того, у половині з 15 ліцеїв відбулися й тематичні зустрічі з педагогами. Участь у них взяли понад 400 вчителів.
Нагадаємо, що у проєкті беруть участь навчальні заклади з Городоччини, Красилівщини, Ізяславщини, Шепетівщини, Старокостянтинівщини, Теофіпольщини, Ярмолинеччини, Чемеровеччини, Деражнянщини, Кам'янеччини, міст Шепетівка, Нетішин, Хмельницький та Кам'янець-Подільський.
Учням 9-11 класів та педагогам розповідають про користь здорового харчування, шкоду трансжирів для нашого організму, необхідність зменшення кількості споживання солі та цукру й важливість дотримання питного режиму. Також у межах проєкту навчальні заклади отримали наочну тематичну друковану продукцію, яку розмістили у шкільних їдальнях або поблизу них. Наприкінці кожної з лекцій учасники проходять онлайн-опитування щодо рівня набутих знань.
Крім того, спікери нагадують та закликають школярів брати участь у родинному челенджі #здоровохарчуємосьвсієюродиною. До кінця листопада діти мають спільно з родиною приготувати страви за принципом "Тарілки здорового харчування", сфотографуватися у процесі приготування чи з готовою стравою та розмістити на офіційній сторінці свого навчального закладу у мережі Facebook чи офіційному сайті з хештегом #здоровохарчуємосьвсієюродиною. Авторів найкращих робіт організатори проєкту відзначать цікавими та корисними подарунками.
Про проект
Мета освітньої ініціативи "П'ять кроків до здорового харчування" – підвищити обізнаність учасників освітнього процесу про значення здорового харчування для фізичного й психічного розвитку дітей, підвищити обізнаність педагогів про користь здорового харчування для нашого організму.
@читачі
@топові прихильники
#ЦГЗ
#ХмельницькийОЦКПХ
#здоровехарчування
#зх5кроків
#здорове5харчування

Онлайн магазин ноутбуков и комплектующих
Губки, щетки, полотенца

Контактна інформація

Адреса: м. Хмельницький, вул. Грушевського, 72.

Телефон: (0382)79-57-16 – приймальня;

(0382)79-51-56 – бухгалтерія.

Електронна пошта:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

–
Designed By
Powered By